Om makemedia


Shanne

v/ Shanne Simonsen

Jeg har både en teknisk og en grafisk baggrund, og mange års erfaring indenfor udvikling af marketingmateriale til både skærm og tryk.

Kernen i mit arbejde er det visuelle. Ikke at det for en hver pris skal styre et design, men jeg tror på, at det første indtryk - det der dannes i et splitsekund, er uhyre vigtigt for om budskabet når ud. Her har kunden allerede dannet sig en mening om dig og dit firma.

Substans og indhold skal gå hånd i hånd med det tekniske og den gode visuelle brugeroplevelse. Det er filosofien bag alle makemedias produkter.

Jeg har specialiseret mig i produktfotografering – særligt smykker, og jeg er særdeles garvet billedbehandler. Derfor kan jeg sikre at du kan få fremvist dine produkter i top kvalitet.
Gode billeder sælger!

Se mere her

Hos Makemedia har jeg fundet professionel lydhørhed og forståelse for mine forventninger og ønsker omkring synlighed på nettet. Grundighed, overblik og en skarp sans for detaljen er nogle af nøgleordene - og dertil skal lægges den personlige kontakt, der sikrer en tæt kommunikation og givende sparring med Makemedia i alle faser af projektet. Jeg tøver ikke med at give Makemedia mine bedste anbefalinger.

Kan varmt anbefales til alt indenfor hjemmeside udvikling og -design. Arbejder hurtigt og omhyggeligt på samme tid. Har oplevet god kommunikation og fortrinligt samarbejde hele vejen igennem processen.