Video og animation

Der er flere veje at gå, hvis du ønsker animeret grafik, liv og bevægelse på din hjemmeside.
Her kan du læse om det makemedia tilbyder, nemlig HTML5 animation og videoredigering.


HTML5 animation

Begrebet dækker alt fra små animerede ikoner lavet alene med CSS til mere komplekse interaktive animationer.

Med HTML5, CSS og Javascript kan man vise sine bannerreklamer med animerede effekter. Teknikken har overtaget standarden efter Flash, og kan ses på alle enheder, i alle browsere og på alle styresystemer, uden at det kræver en installeret player.

HTML5 animation kan også indeholde brugerinteraktion.

Man siger at 1 billede siger mere end 1000 ord, og med animation har man et fantastisk virkemiddel, når der skal formidles et kompliceret og måske lidt svært forståeligt indhold - det meste er muligt med denne teknik.

HTML5 animation adskiller sig fra traditionel video ved:

  • Filstørrelsen er meget mindre, og loades lynhurtigt
  • Kan indeholde kompliceret interaktion
  • Kræver ikke plugins som f.eks. YouTube player

Vil du fange dine kunders opmærksomhed med animerede infographics, bannere osv., så lad mig hjælpe dig med at fortælle din historie.

Kontakt mig og hør mere


Sig det med video

Videomarketing er hot i disse tider, og det skyldes at de fleste budskaber unægtelig kan vinde ved at blive omsat til video med lækre effekter, og der er mange fordele ved at bruge lidt ekstra ressourcer på at få lavet en god video fremfor at informere dine kunder på mere traditionel vis med statisk tekst og billeder:

  1. Dine kunder er langt mere tilbøjelige til at trykke på en play knap end til at læse en lang tung tekst. Video formatet forøger dine chancer markant for at nå din målgruppe, levere dit budskab og bevæge kunden til at tage action.
  2. Du når meget bredt ud med video - den kan lægges på YouTube, deles på de sociale medier, vises på din hjemmeside, i videoannoncer, på din messestand, i din butik og på din infoskærm, og den kan ses på alle enheder, også mobil.
  3. Video er et alt i ét værktøj = du kan kombinere dine sædvanlige medier (tekst, billeder) med tale, underlægningsmusik, lydeffekter, små videosekvenser, animation og fancy effekter, og sådan åbner der sig nye muligheder for at skabe den rette stemning og vise dit firmas identitet.

Du skal acceptere marketing-cookies for at kunne se denne video.

Vil du i gang med at bruge video i din markedsføring?
makemedia kan hjælpe dig både med selve videoredigeringen, men også med at lave YouTube konto og -kanal, hvorfra dine videoer kan deles og blive set af dine kunder.

Kontakt mig og hør mere