Social media

Sociale medier kan være en aktiv del af din markedsføring.


social media like
Hvorfor bruge sociale medier?

Ligesom med nyhedsbreve, kan du via f.eks. Facebook, Instagram, LinkedIn m.v. nå en stor del af din potentielle kundegruppe, der hvor de i forvejen er, med interagerende opslag, der vækker interesse og lyst til at købe dine produkter eller ydelser, og skabe trafik til din hjemmeside/shop.

Særligt produktions- og handelsvirksomheder kan have stor gavn af SoMe markedsføring. Hvis du sørger for jævnligt at poste interessante opslag, kan du få en trofast gruppe af følgere til at interessere sig for det du gerne vil sælge, og dermed vil din omsætning øges.

Når det er sagt, så er de dage, hvor virksomheder kunne nyde godt af dejlig gratis omtale gennem opslag desværre ovre, og de fleste er nu nødt til at investere annoncekroner for at nå en tilpas stor del af deres målgruppe.
Til gengæld er pengene som regel godt givet ud, hvis du vel at mærke rammer den rigtige målgruppe med budskabet pakket ind i den rigtige type kampagne.

Mangler du hjælp til f.eks. opsætning af en Facebook eller Instagram virksomhedsprofil med forretning, eller skal der laves billed- og videomateriale til opslag, annoncer eller grafiske elementer, så kontakt mig for en snak om mulighederne og om, hvad der passer bedst til lige din virksomhed.

Kontakt mig