Nyhedsbreve & Social Media

Nå dine kunder med gode tilbud og relevant indhold.


mailchimp logo

Nyhedsbreve

Tjenesten MailChimp er et godt valg, hvis der skal opbygges smarte nyhedsbreve, der ikke havner i spamfilteret. I tillæg er det let at opsamle data og måle effekten af din kampagne.

Det kan jeg hjælpe med:
  • Opsætning af nyhedsbrevet
  • Implementering af tilmeldingsformularer relevante steder
  • Generering af kampagner, lister og rapporter

Har du en webshop, og vil du gå aktivt til værks og binde den sammen med MailChimp, så findes der en lang række muligheder, som kan tages i brug for at øge omsætningen, følge op på salg og kundernes adfærd.

Jeg har gode samarbejdspartnere på SEO- og marketing området, og i fællesskab kan vi få hele MailChimp pakken til at fungere med maksimalt udbytte for dit firma.

social media icons

Social media

Mangler du hjælp til f.eks. opsætning af en Facebook profil, en YouTube kanal eller skal der laves opslagsmateriale, annoncer eller grafiske elementer, så kontakt mig for en snak om mulighederne.

Kontakt mig

Hvorfor overhovedet bruge sociale medier?

Ligesom med nyhedsbreve, kan du via f.eks. Facebook eller Instagram nå en stor del af din potentielle kundegruppe, der hvor de i forvejen er, med interagerende opslag, der vækker interesse og lyst til at besøge din hjemmeside/shop.

Særligt produktions- og handelsvirksomheder kan have stor gavn af SoMe. Hvis du sørger for jævnligt at poste opslag, kan du få en trofast gruppe af følgere til at interessere sig for dine produkter og varer, og dermed vil din omsætning øges.

Er du stadig i tvivl om du skal være med, så kan du se hvordan dine konkurrenter gør på grafen nedenfor.

virksomheders forbrug af sociale medier fra 2013 - 2017, kilde: www.dst.dk