Hastighedsoptimering

Hastigheden på din hjemmeside er blevet en væsentlig SEO parameter. 57% af alle online besøgende vil nemlig forlade en side, hvis den tager længere end 3 sekunder at loade.


Selvom vi i dag har lynhurtigt internet, så er kravene til lav load-tid for din hjemmeside mere i fokus end nogensinde før, og på dette område kan man med få timers indsats effektivt forbedre sine chancer for god indeksering hos Google.

Groft sagt bliver de hurtigste sider placeret højere oppe i søgeresultaterne end de langsomme.
Hastigheden indgår som en del af Googles samlede vurdering af hvilken plads din side fortjener, og hastighedsoptimering er en teknikalitet, der oftest kan udføres udenom det traditionelle SEO (søgemaskineoptimering) arbejde, da det relaterer sig mest til selve designet samt kodningen af siden og serveren.

Dette udfører makemedia i forskellige gradueringer, hvor der kan sættes ind på enkelte eller flere områder. Ved en mindre indsats kan jeg typisk løfte hastigheden markant. Opgavens omfang varierer fra side til side, men jeg giver gerne et uforpligtende bud.

Prisen for optimering starter ved 1380,- kr. (ex. moms)

Bestil en gratis vurdering

Prøv din sides hastighed med Googles PageSpeed værktøj eller hos GtMetrix.
Din side skal optimalt set vurderes grønt på både mobil og pc – blev den det?
Hvis ikke, bør du overveje en optimering.

makemedia målt i https://testmysite.thinkwithgoogle.com

Her er makemedia.dk målt på 'Think With Google'.

Googles PageSpeed scorer siden 93/96 (mobil/PC).

Google udtaler i øvrigt: "Today we’re announcing that starting in July 2018, page speed will be a ranking factor for mobile searches."