Nå dine kunder med Google My Business

Bliv fundet på Google Søgning og Maps:
Udnyt den gratis mulighed Google giver dig for at få dit firma vist i lokale søgninger på brancher eller ydelser.


Google My Business sammenligning

Tryk på billedet for at se en sammenligning af 2 firmaer fra samme søgning (frisør humlebæk), hvor Google har udfyldt oplysningerne for nr. 1, mens nr. 2 selv har sørget for at få det gjort.
Det kræver ikke meget fantasi at regne ud, hvilket firma kunderne med god sandsynlighed vil vælge!

Du kan være heldig at Google af sig selv har fundet dit firma, og at du faktisk dukker op i søgeresultaterne, hvor firmaer, i samme branche som din, listes og samtidigt vises på et Google Map lige under de betalende annoncører. Men i de fleste tilfælde er det nødvendigt, at du selv gør en indsats, og melder din virksomhed til i Google My Business ved hjælp af din personlige Google konto.

Hvis Google selv har fundet dit firma, bør du alligevel gøre krav på ejerskabet af registreringen, så du har maksimal indflydelse på hvordan og med hvilke informationer din virksomhed bliver præsenteret.

Godkendelsen kan tage lidt tid for nogle, fordi man skal vente på brev fra Google, mens andre bliver godkendt med det samme vha. en sms kode. Men under alle omstændigheder, vil det ret hurtigt resultere i, at din målgruppe faktisk vil se dig i søgeresultatet på f.eks. ”Bager Slagelse”, og at du vil kunne ses på Google Maps af de kunder, der befinder sig tæt på din butik og leder efter en bager.

Du åbner også op for, at kunder kan skrive anmeldelser, hvilket styrker din betydning i Googles øjne.

Som en ekstra gevinst, vil Google give din virksomhed points for at være med i Google My Business, og dermed bliver din placering i de organiske søgeresultater forbedret.

Det er altså bare om at udnytte denne mulighed, som kun kan påvirke din omsætning positivt, og hvis du behøver hjælp til det, er du velkommen til at kontakte mig.
Prisen for en tilmelding, med opsætning af alle virksomhedens informationer, åbningstider, beskrivelse af produkter/ydelser, billeder og tags, ligger som standard på 950,- kr. (ex. moms)

Vil du gøre ekstra meget ud af din profil på Google My Business, hvilket kan være en god investering set med 2018 øjne, så skal du ofte lave små indlæg med f.eks. tilbud, produkter, nyheder og lignende.
Vil du have løbende hjælp til det, kan jeg tilbyde en nem klippekortsordning, hvor du får 12x15 minutter for 1300,- ex. moms.

Bestil en GMB tilmelding