mobilvenlige websites
Mobilvenlige hjemmesider
Responsivt design
Kan ses på alle enheder
Google-venlige
Åben kode
Ingen binding

Webdesign med tryghed og masser af fordele

Alle løsninger er uden binding, og du har fuldt overblik over omkostningerne for din hjemmeside både under udviklingen og på sigt.


Responsive hjemmesider

..eller mobilvenligt webdesign. Det betyder at siden altid tilpasser sig og vises pæn og læsbar på alle skærmstørrelser og platforme. Dermed går du ikke glip af kunder, der finder din responsive hjemmeside via deres mobil.
Åben og tilgængelig kode, som du har fuldt ejerskab over og adgang til - du er altså ikke afhængig af en bestemt webdesigner.

Moderne og smart webdesign

Det rigtige webdesign leveres hvad enten din side skal sende et teknisk, stramt signal, eller den skal være sprælsk og farverig.
Jeg kan lave professionelt billedmateriale og produktbilleder, rentegne eller designe dit logo samt skrive gode, SEO venlige tekster.
Jeg hjælper gerne med at få orden på data og indhold til din side, så opbygningen af menu- og sidestruktur bliver logisk og brugervenlig.

Hjælp til Hosting, domæne og e-mail

Måske har du allerede webhotel, ellers anbefaler jeg GigaHost, som leverer et stabilt produkt til en god pris og med fornuftig dansk support.
Jeg hjælper dig gerne med oprettelsen, og med køb af domæne(r). Jeg sørger for at din nye hjemmeside kommer til at fungere perfekt på dit webhotel.
Jeg opsætter også gerne dine e-mail adresser på domænet.

Support

Du får 4 x 15 minutter gratis support med i din løsning, så der er plads til justeringer og rettelser efter at siden er gået online.
Herefter kan du tilkøbe hjælp på timebasis á 470,- eller købe et klippekort med 12 x 15 minutter til 1.300,-.
(Alle priser er ekskl. moms)
Du kan også lave en aftale om fast vedligeholdelse af din hjemmeside med en webdesigner i Odder, selvom du bor et andet sted i landet.

enigmahair.dk, en responsiv hjemmeside

Vælg mellem 2 hjemmeside løsninger:

Teknikken skal passe til dit behov, derfor har makemedia to forskellige løsninger; en statisk og en dynamisk.
Uanset hvilken du vælger, så kan du forvente at få en samlet løsning, hvor makemedia klarer hele arbejdet fra A-Z.

Løsning 1:

Bootstrap HTML5 hjemmeside

Skarp, prisrigtig, skræddersyet og 100% mobilvenlig hjemmeside løsning til den lille virksomhed, der ønsker en flot, unik præsentation af sin profil og produkter/ydelser.

Du betaler kun for det du har brug for, og får en slank løsning baseret på Bootstrap HTML5, CSS3, Javascript og php/asp – der er ingen database involveret, og derfor er siden også hurtigere at udvikle og arbejde i = billigere for dig, både i etablering og vedligeholdelse.

En anden fordel ved ikke at have en database, er, at siden ikke kan hackes og ikke kræver tekniske opdateringer hvert andet øjeblik.

Denne løsning egner sig hvis:

  • Sideantallet ikke er meget stort.
  • Siden er uden brugerlogin og andre databasefunktioner.
  • Du ikke har indhold, der skifter hele tiden.

Der medfølger skriftlig vejledning med tilpassede billedeksempler så du selv kan foretage mindre ændringer (som f.eks. at ændre åbningstider) med en almindelig tekst editor og et ftp-program. Det er ikke så farligt, og eventuelle "smuttere" kan nemt rettes op igen.

Hvis du ønsker hjælp af mig, kan du købe et klippekort med 12 kvarte timer til 1.300,- kr., eller timebaseret hjælp til 470,- kr. (priser er ex. moms).
Har du behov for regelmæssig vedligeholdelse, kan vi lave en speciel aftale til en fornuftig pris.
Jeg leverer lynhurtig service ved mindre rettelser.

Den side du sidder og læser på lige nu, er løsning 1.
Et rigtigt godt valg, når vi skal leve op til nutidens krav om hastighed, mobilvenlighed og ikke mindst sikkerhed.

Du kan læse hvorfor her, og se flere eksempler nedenfor.

Bestil et tilbud

Løsning 2:

CMS hjemmeside i JOOMLA

En Joomla CMS (Content Management System) løsning er databasedrevet og egnet til brugere med teknisk flare, og websites med behov for hyppig opdatering.

Jeg tilretter en skabelon, så designet på din side kommer til at passe til dit firmas profil. Designet vil selvfølgelig være responsivt/mobilvenligt.

Al udvikling og vedligeholdelse foregår via en browser. Derfor er sider af denne type noget tungere i afvikling og vedligehold end løsning 1.
Det er imidlertid det rigtige valg, hvis din indholdsmængde er meget stor eller skifter hyppigt, og hvis du har brug for interaktivitet med dine brugere.

Joomla CMS sider giver mulighed for installation af mange forskellige typer udvidelser (plugins) i både frontend og backend, og man kan dermed tilføje avancerede funktioner til sin side, f.eks. brugerlogin, booking, e-handel, blog, debtforum m.v.

På grund af den bagvedliggende database og kodningen, skal man jævnligt sørge for at opdatere både selve CMS’et og evt. plugins, for at begrænse risikoen for hackerangreb og misbrug.
CMS sider kræver med andre ord løbende teknisk vedlighold både af CMS softwaren og serveren.

Er det er nemt at opdatere en CMS side?
Det ærlige svar: der er rigtigt mange begreber og afkroge at fare vild i for en almindelig bruger, og hvis man kun forsøger sig med indholdsændriger i CMS’et en gang imellem, glemmer man nemt det tillærte fra gang til gang. Men er du typen, der elsker at lære nyt, har tålmodighed, teknisk god forståelse, gode computer færdigheder og uden frygt tør trykke på diverse knapper og indstillinger, så kan du sagtens lære selv at vedligeholde en CMS side. Det er bare hverken let eller risikofrit, selvom mange i min branche hævder netop det.

Der er naturligvis den samme mulighed, som beskrevet under løsning 1, for at få hjælp hos mig.
Du kan også tilkøbe en skræddersyet brugervejledning for bestemte rutiner i vedligeholdelsen af din CMS sides indhold.

Bestil et tilbud

Mobilvenlighed – derfor er det så vigtigt

Mobilvenlig vil sige, at din hjemmeside er designet så den er nem at besøge fra en mobiltelefon. Det er vigtigt, fordi mere end 50% af nettrafikken i dag foregår via mobil.

Googles mobilvenlig prædikat

Prædikatet ”Mobilvenlig”, er et afgørende konkurrenceparameter på Google. Hvis det mangler, får din side en dårligere placering.

92% af alle søgninger kommer fra Google, og over 50% af disse søgninger foretages altså på mobil.

Vil du være synlig for hele din målgruppe på nettet, må din hjemmeside derfor kunne tilpasse sig og vises på alle skærmstørrelser.

Test din egen hjemmeside

Nogle eksempler